Week- en dagplanning

Hoe ziet een speelpleinweek op Ruimte er nu juist uit? Ontdek het op deze pagina!

Weekplanning

Tijdens de speelpleinweken worden er telkens activiteiten georganiseerd rond een bepaald thema, dit thema verschilt van week tot week en van jaar tot jaar. Gedurende de ganse week kunnen de kinderen zich laten meeslepen door een wonderlijk verhaal. 

Ze beleven unieke, spannende dingen en hun curiositeit wordt geprikkeld door allerhande activiteiten. We voorzien een gevarieerd aanbod zodat er voor ieder wat wils is!

Op woensdag gaan we steeds op daguitstap en op vrijdagnamiddag bouwen we een feestje om de week goed af te sluiten!

Dagplanning

Zoals je kan zien in het onderstaand schema wordt er elke ochtend opvang voorzien vanaf 7u30 tot 9u30. Ouders kunnen hun kind afzetten tussen deze twee tijdstippen. De voorbereide activiteiten starten om 9u30. Wanneer je iets later aankomt is dit geen enkel probleem, behalve wanneer we op daguitstap gaan of wanneer we een activiteit op verplaatsing hebben.

Op een gewone speelpleindag zullen er permanent monitoren op Ruimte aanwezig om uw kind op te vangen. Om 12u00 eindigt de activiteit van de voormiddag en wordt er weer verzameld op Ruimte.

Het is middagpauze en we eten samen onze boterhammen op in de eetzaal. De ouders dienen enkel boterhammen te voorzien, een drankje krijgen de kinderen op Ruimte. Het is ook mogelijk om 's morgens bij het afzetten van je kind een broodje te bestellen. De kostprijs van dit broodjes is niet inbegrepen in de inschrijvingsprijs en dient meteen betaald te worden. Ook in de namiddag worden er weer voorbereide activiteiten voorzien en worden afgerond met het vieruurtje. Dit vieruurtje wordt voorzien door Ruimte, hiervoor hoeven ouders dus niets te voorzien.

De activiteiten worden afgerond 17u00. Ouders kunnen hun kind afhalen tussen 17u00 en 17u30. Wekelijks wordt er ook één daguitstap georganiseerd, praktische informatie hierover kan u krijgen bij de aanvang van het speelplein in het begin van de week.

E-mail: speelpleinwerkingruimtetienen@outlook.com
Adres: Waaibergstraat 43 te Tienen
 
Volg ons ook op Facebook & op Instagram
 
Alle rechten voorbehouden 2021
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.